​Presidenti Thaçi shtron iftar për BIK-un

21:24 | 17 Maj 2019

Për nder të muajit të Ramazanit, presidenti Hashim Thaçi sonte ka shtruar iftar për kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës.

“Iftar i shtruar për nder të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës. Zoti ua pranoftë lutjet dhe agjërimin!”, ka shkruar ai në Facebook.