Maestro: Shtëpia e “BBVA” nuk ka kuptim pa Luizin

Pas “prime-t” të së martës, grupet në shtëpinë e “Big Brother VIP Albania” kanë nisur të përzihen. Disa nga banorët kanë filluar të afrohen e disa prej tyre kanë krisur paksa raportet e tyre, shkruan lajmi.net. Se shtëpia e “BBVA” nuk ka kuptim pa Luizin, e mendon Maestro. Këtë ai u ka thënë Kiarës, Valbonës…

ShowBiz

09/02/2023 10:36

Pas “prime-t” të së martës, grupet në shtëpinë e “Big Brother VIP Albania” kanë nisur të përzihen.

Disa nga banorët kanë filluar të afrohen e disa prej tyre kanë krisur paksa raportet e tyre, shkruan lajmi.net.

Se shtëpia e “BBVA” nuk ka kuptim pa Luizin, e mendon Maestro.

Këtë ai u ka thënë Kiarës, Valbonës dhe Keisit, banores më të re.

Ndryshe, hyrja e Bledit, nga banorët është parë si mision kundër Luizit./Lajmi.net/