Përplasja Xhuli-Himena, Atdheu: Unë nuk jam pronë e askujt

Kur Xhuli e ka parë Atdheun dhe Himenën të afruar, duket se nuk e ka pritur mirë. Ajo i ka thënë Himenës që të mos hy në territorin e saj, shkruan lajmi.net. E pas kësaj, Atdheu është shprehur se nuk është pronë e askujt. Ndryshe, Xhuli dhe Atdheu kanë treguar pëlqimin mes tyre me të…

ShowBiz

30/01/2023 23:37

Kur Xhuli e ka parë Atdheun dhe Himenën të afruar, duket se nuk e ka pritur mirë.

Ajo i ka thënë Himenës që të mos hy në territorin e saj, shkruan lajmi.net.

E pas kësaj, Atdheu është shprehur se nuk është pronë e askujt.

Ndryshe, Xhuli dhe Atdheu kanë treguar pëlqimin mes tyre me të hyrë ky i fundit në “BBVK”./Lajmi.net/