Stresi kërkesë live: Noizy qo ma shumë rroba, se janë ka mbyten për ty krejt

Mbresa dhe Stresi i kanë bërë një “prank” Xhulit gjatë javës. “Pranku” kishte të bënte me disa rroba të dërguara nga reperi shqiptar Noizy, shkruan lajmi.net. Lidhur me këtë janë zhvilluar debate të forta në “prime”. E gjatë debateve, Stresi i ka kërkuar reperit të dërgoj rroba më shumë./Lajmi.net/

ShowBiz

30/01/2023 23:05

Mbresa dhe Stresi i kanë bërë një “prank” Xhulit gjatë javës.

“Pranku” kishte të bënte me disa rroba të dërguara nga reperi shqiptar Noizy, shkruan lajmi.net.

Lidhur me këtë janë zhvilluar debate të forta në “prime”.

E gjatë debateve, Stresi i ka kërkuar reperit të dërgoj rroba më shumë./Lajmi.net/