Vedati-Stresit: E ki luajtur një kapo me njerëz

Sonte po zhvillohet “prime” i radhës në “BBVK”. Një debat po zhvillohet mes Vedatit dhe Stresit, shkruan lajmi.net. Stresi ishte ai i cili u shpreh se ska më keq se burri i martuar të flet për gruan e tjetrit. E pas kësaj u bë debat i ashpër mes tyre teksa Vedati nisi të numëroj disa…

ShowBiz

03/02/2023 23:43

Sonte po zhvillohet “prime” i radhës në “BBVK”.

Një debat po zhvillohet mes Vedatit dhe Stresit, shkruan lajmi.net.

Stresi ishte ai i cili u shpreh se ska më keq se burri i martuar të flet për gruan e tjetrit.

E pas kësaj u bë debat i ashpër mes tyre teksa Vedati nisi të numëroj disa elemente të reperit.

Ndër të tjera Vedati i tha atij në sy se ai e ka luajtur kapon me njerëz./Lajmi.net/