Ah moj Vildane, çka na bane!

Vildane Zeneli duket se e ka bërë nijet t’i çmend meshkujt. Modelja seksi shqiptare vazhdon të postojë fotografi, secila më provokuese se tjetra. Bukuroshja nga Kosova, e cila po bën karrierë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duket mjaft transparente, në fotografitë e fundit të postuara në rrjetet sociale. Sigurisht, ajo e ka këtë punë…

ShowBiz

03/02/2014 23:10

Vildane Zeneli duket se e ka bërë nijet t’i çmend meshkujt. Modelja seksi shqiptare vazhdon të postojë fotografi, secila më provokuese se tjetra.

Bukuroshja nga Kosova, e cila po bën karrierë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duket mjaft transparente, në fotografitë e fundit të postuara në rrjetet sociale.

Sigurisht, ajo e ka këtë punë dhe ndoshta duhet ta kuptojmë. Në këto orë të vona, secili prej nesh ka nevojë së paku t’i ‘zbavisë’ sytë me një femër joshëse si Vildane Zeneli.