Anita drejtuar Mbresës: Mos ndërhyj brenda një çifti dhe bëhu më pozitive

Gjatë natës së sotme, opinionistja e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj i ka dhënë disa kritika Mbresës. Anita i ka propozuar Mbresës që të ndryshojë personalitet e të bëhet më pozitive, pasi që sipas saj kjo është formula më e mirë e lojës. “Nuk është respekt të ndërhysh brenda një çifti dhe…

ShowBiz

27/01/2023 21:44

Gjatë natës së sotme, opinionistja e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj i ka dhënë disa kritika Mbresës.

Anita i ka propozuar Mbresës që të ndryshojë personalitet e të bëhet më pozitive, pasi që sipas saj kjo është formula më e mirë e lojës.

“Nuk është respekt të ndërhysh brenda një çifti dhe të lutëm bëhu më pozitive sepse ashtu do të dukeshe më mirë”, i ka thënë Anita, Mbresës pos tjerash.

Sonte, ka një eliminim dhe dy hyrje.