Anita-Sresit: Mos na bëj moralistin, lëre Atdheun dhe Xhulin ta luajnë lojën e tyre

Sonte po diskutohet raporti i Xhulit dhe Atdheut në “Big Brother VIP Kosova”. Ishte Anita ajo e cila i tha Stresit që mos ta bëj moralistin, shkruan lajmi.net. Sipas saj ai duhet të shikojë lojën e tij e mos të merret me të tjerët. Opinionista u shpreh se banorët i kanë mënyrat e tyre se…

ShowBiz

27/01/2023 22:26

Sonte po diskutohet raporti i Xhulit dhe Atdheut në “Big Brother VIP Kosova”.

Ishte Anita ajo e cila i tha Stresit që mos ta bëj moralistin, shkruan lajmi.net.

Sipas saj ai duhet të shikojë lojën e tij e mos të merret me të tjerët.

Opinionista u shpreh se banorët i kanë mënyrat e tyre se si e luajnë atë./Lajmi.net/