Arsim Kastrati djali i vetëm i dëshmorit ka nevojë për ndihmën tonë

20:11 | 5 Tetor 2019

Arsim Kastrati është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Djali i vetëm i familjes së dëshmorit Esat Kastrati, nga fshati Zatriq i Komunës së Rahovecit ka nevojë për trajtim jashtë vendit dhe kostoja e trajtimit është 72 mijë euro dhe është i papërballueshëm për familjen.

Familja e Arsimit bën thirrje tek të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë për shërimin e tij.

Motra Merita Kastrati, ka publikuar një xhirollogari ku mund të jepni ndihmën tuaj.

XK051505010001748593.

Postimi i plotë: