Arta Kabashi në një lidhje dashurie?

Arta Kabashi ishte e ftuar në “Mirage” ku tregoj shumëçka për jetën e saj private dhe profesionale. Sa i përket kësaj të fundit Arta tegoj se është duke përgaditur disa projekte që pritet të publikohen shumë shpejtë, shkruan lajmi.net. Ndërsa kur u pyet se a është në një lidhje dashurie apo jo, ajo dha një…

ShowBiz

04/02/2023 19:24

Arta Kabashi ishte e ftuar në “Mirage” ku tregoj shumëçka për jetën e saj private dhe profesionale.

Sa i përket kësaj të fundit Arta tegoj se është duke përgaditur disa projekte që pritet të publikohen shumë shpejtë, shkruan lajmi.net.

Ndërsa kur u pyet se a është në një lidhje dashurie apo jo, ajo dha një përgjigje mjaft interesante.

Për më shumë shikoni videon: