Artistët që uruan festën e 28 Nëntorit

Shqiptarët mbarë botës po festojnë sot 28 Nëntorin. Teksa shënohet 110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë, urime të shumta po bëhen edhe nga emrat më të njohur, shkruan lajmi.net. Në mesin e atyre që kanë uruar këtë festë janë edhe emra të njohur të estradës, artistë, modele dhe personazheve televizive. Më poshtë gjeni emrat e…

ShowBiz

28/11/2022 21:41

Shqiptarët mbarë botës po festojnë sot 28 Nëntorin.

Teksa shënohet 110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë, urime të shumta po bëhen edhe nga emrat më të njohur, shkruan lajmi.net.

Në mesin e atyre që kanë uruar këtë festë janë edhe emra të njohur të estradës, artistë, modele dhe personazheve televizive.

Më poshtë gjeni emrat e artistëve që bënë urimet e tyre./Lajmi.net/