Atdheu është eliminuar nga “Big Brother VIP Kosova”

Banorët u dënuan për thyerje rregullash. Të gjithë banorët shkuan në nominim, shkruan lajmi.net. Vivien, Atdheu dhe Dafina ishin më pak të votuarit të cilët shkuan sërish në televotim. Njëri nga ata largohet nga shtëpia. Atdheu është eliminuar nga “Big Brother VIP Kosova”. Ndryshe, banorët garojnë për çmimin e madh prej 200 mijë eurosh./Lajmi.net/

ShowBiz

06/02/2023 23:38

Banorët u dënuan për thyerje rregullash.

Të gjithë banorët shkuan në nominim, shkruan lajmi.net.

Vivien, Atdheu dhe Dafina ishin më pak të votuarit të cilët shkuan sërish në televotim.

Njëri nga ata largohet nga shtëpia.

Atdheu është eliminuar nga “Big Brother VIP Kosova”.

Ndryshe, banorët garojnë për çmimin e madh prej 200 mijë eurosh./Lajmi.net/