Chris Brown drejt në rehabilitim

“Chris Brown ka marrë vendim që t’i nënshtrohet rehabilitimit”, ka deklaruar agjenti i tij. “Ai dëshiron që ta rimarrë veten dhe të mësojë nga e kaluara e tij dhe nga sjelljet e fundit, duke u përqendruar në karrierë dhe në shëndetin e tij” . Fituesi i Çmimit Grammy, 25 vjeç, si dhe truproja e tij,…

ShowBiz

30/10/2013 13:12

“Chris Brown ka marrë vendim që t’i nënshtrohet rehabilitimit”, ka deklaruar agjenti i tij.

“Ai dëshiron që ta rimarrë veten dhe të mësojë nga e kaluara e tij dhe nga sjelljet e fundit, duke u përqendruar në karrierë dhe në shëndetin e tij” .

Fituesi i Çmimit Grammy, 25 vjeç, si dhe truproja e tij, u lëshuan pa u dënuar të hënën  në mbrëmje, kur rrahën një njeri. Ata u arrestuan, por u liruan pa asnjë akuzë.

Njeriu që  e rrahën shkoi në spital. Ai akuzoi se këngëtari e rrahu për vdekje, por nuk u dënua për asgjë.

Këngëtari Chris Brown njihet për gjëra të tilla, që nga incidenti që i ndodhi me këngëtaren  Rihanna në vitin 2009, kur edhe atë e rrahu. Kjo ua solli ndarjen dhe e shndërroi këngëtarin në një person tjetër.