Cila është periudha më e mirë për seks?

Cila është ora më e mirë për të bërë seks? Është një ditë jave apo muaji? Një studim i uebfaqes ‘Lovehoney.com’ u është përgjigjur këtyre pyetjeve. Shumë prej nesh e nisim një marrëdhënie seksuale pas ledhatimeve, puthjeve dhe prekjeve. Kjo është mënyra më e mirë për ta hequr stresin dhe për t’i harruar përkohësisht angazhimet…

Lifestyle

01/02/2014 09:03

Cila është ora më e mirë për të bërë seks? Është një ditë jave apo muaji? Një studim i uebfaqes ‘Lovehoney.com’ u është përgjigjur këtyre pyetjeve.

Shumë prej nesh e nisim një marrëdhënie seksuale pas ledhatimeve, puthjeve dhe prekjeve. Kjo është mënyra më e mirë për ta hequr stresin dhe për t’i harruar përkohësisht angazhimet dhe lodhjet e javës.

Dhe, sipas studimit në fjalë, ora 19.37 e së shtunës mbrëma, pak para darke, është momenti më i përshtatshëm dhe kur një pjesë e mirë e çifteve shkojnë në shtrat. Ndoshta ky orar nuk përkon me atë tuajin, por të një pjese të mirë të njerëzve.