Çka pritet të ndodhë sonte në “Big Brother VIP Albania”?

“Big Brother VIP Albania”, është formati më i komentuar i momentit. Ani pse ky format është tejet i shikueshëm, besueshmëria se është real është tejet i ulët, shkruan lajmi.net. Madje në rrjete sociale qarkullon para çdo “prime” edhe e gjithë skema e cila zhvillohet. Edhe këtë “prime” të së martës skema tashmë është shpërndarë. Në…

ShowBiz

07/02/2023 16:02

“Big Brother VIP Albania”, është formati më i komentuar i momentit.

Ani pse ky format është tejet i shikueshëm, besueshmëria se është real është tejet i ulët, shkruan lajmi.net.

Madje në rrjete sociale qarkullon para çdo “prime” edhe e gjithë skema e cila zhvillohet.

Edhe këtë “prime” të së martës skema tashmë është shpërndarë.

Në skemën e publikuar, kuptohet se për cilat tema do të diskutohet, si dhe tri hyrjet e reja që bëhen pjesë e “BBVA” sonte./Lajmi.net/