Darkë romantike për Angelina e Brad

Një darkë romantike nuk është e lehtë për një çift yjesh, sidomos në rastin e tyre, pasi janë gjashtë, fëmijët të cilët u desh t’i linin në shtëpi. Po flasim për çiftin e njohur hollivudian, Angelia Jolie dhe Brad Pitt. Çifti dukej në disponim dhe ka arritur në Shipwreck Bar and Grill të Airlie Beac.…

ShowBiz

05/02/2014 08:15

Një darkë romantike nuk është e lehtë për një çift yjesh, sidomos në rastin e tyre, pasi janë gjashtë, fëmijët të cilët u desh t’i linin në shtëpi.

Po flasim për çiftin e njohur hollivudian, Angelia Jolie dhe Brad Pitt. Çifti dukej në disponim dhe ka arritur në Shipwreck Bar and Grill të Airlie Beac.

Para se të hynin brenda, në Queensland të Australisë, ata janë ndalur t’i përshëndesin fansat e tyre, të cilëve iu kanë dhënë edhe nga një autograf.

Anglina gjendet në Australi nga nëntori, për xhirimin e filmit ‘Unbroken’, i dyti i saj në rolin e regjisores. Kurse, Brad i është bashkuar asaj nga dhjetori, dhe tërë familja i kaloi festat e fundvitit atje.