Dilemë për Mitrovicën

Grupi i analistëve dhe gazetarëve të mbledhur nga Instituti D4D ka ardhur në përfundim që Agim Bahtiri i AKR-së dhe kandidati i pavarur Nexhmedin Spahiu, janë më adekuatët për të shkuar në balotazh për Mitrovicën.