Disco Disco nga Elvana e Kaos

Më në fund, kënga e paralajmëruar kohë më parë, ‘Disco Disco’, është prezantuar edhe zyrtarisht. Elvana Gjata dhe Kaos janë protagonistë të këtij projekti, i cili mund të bëhet hiti më i ri. Videoklipi i kësaj kënge mund të shihet në Youtube dhe ka efekte mjaft interesante. Elvana kaçurrele, është disponuar me ‘Disco Disco’. Shpresojmë…

ShowBiz

03/02/2014 13:14

Më në fund, kënga e paralajmëruar kohë më parë, ‘Disco Disco’, është prezantuar edhe zyrtarisht. Elvana Gjata dhe Kaos janë protagonistë të këtij projekti, i cili mund të bëhet hiti më i ri.

Videoklipi i kësaj kënge mund të shihet në Youtube dhe ka efekte mjaft interesante. Elvana kaçurrele, është disponuar me ‘Disco Disco’. Shpresojmë të disponoheni edhe ju…