Dy partitë më të korruptuara në vend? Milaim Zeka bën zgjedhjen e tij

Milaim Zeka ishte i ftuar në rubrikën “Kë zgjedh”, ku i dha përgjigje pyetjeve tona mjaft provokative. Një ndër pyetjet që ishte: Dy partitë më të korruptuara në vend? Milaimi është përgjigjur duke dhënë emër dhe treguar arsyen. Për më shumë shikoni videon më poshtë:

ShowBiz

04/02/2023 16:42

Milaim Zeka ishte i ftuar në rubrikën “Kë zgjedh”, ku i dha përgjigje pyetjeve tona mjaft provokative.

Një ndër pyetjet që ishte: Dy partitë më të korruptuara në vend?

Milaimi është përgjigjur duke dhënë emër dhe treguar arsyen.

Për më shumë shikoni videon më poshtë: