Edhe kancelari gjerman arrin në Tiranë, pritet nga Rama

Në Tiranë është duke u zhvilluar samiti ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Evropian. Në këtë takim i pranishëm është edhe kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz. Pak para tij ka mbërritur edhe presidenti i Francës, Emanuel Macron. Të dy ata janë mirëpritur nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.  

Lajme

06/12/2022 11:55

Në Tiranë është duke u zhvilluar samiti ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Evropian.

Në këtë takim i pranishëm është edhe kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz.

Pak para tij ka mbërritur edhe presidenti i Francës, Emanuel Macron.

Të dy ata janë mirëpritur nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.