Escobar: Jam shumë i lumtur, rëndësia e kësaj marrëveshjeje është e madhe

Emisari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar ka thënë se është shumë i lumtur që u arrit marrëveshja. Sipas tij, kjo arritje është e madhe dhe se akordi është i një rëndësie të veçantë, përcjell lajmi.net. Veç kësaj, ai ka shtuar se ShBA do të jenë aty për…

Lajme

18/03/2023 23:39

Emisari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar ka thënë se është shumë i lumtur që u arrit marrëveshja.

Sipas tij, kjo arritje është e madhe dhe se akordi është i një rëndësie të veçantë, përcjell lajmi.net.

Veç kësaj, ai ka shtuar se ShBA do të jenë aty për të ndihmuar rreth zbatimit të marrëveshjes.