Felix: Të luajturit me Portugalinë është ndryshe nga të luajturit me klub

Joao Felix është shprehur i lumtur pasi po luan rregullisht me Portugalinë, teksa shtoi se të luajturit në me kombëtare dallon shumë, për të mirë, nga të luajturit me klub. Lojtari, duket se nëntekstualisht po e godet Atletico Madridin që nuk po e inkuadron vazhdimisht, pas disa mosmarrëveshjeve në mes tij dhe drejtuesve, transmeton lajmi.net.…

Sport

06/12/2022 23:37

Joao Felix është shprehur i lumtur pasi po luan rregullisht me Portugalinë, teksa shtoi se të luajturit në me kombëtare dallon shumë, për të mirë, nga të luajturit me klub.

Lojtari, duket se nëntekstualisht po e godet Atletico Madridin që nuk po e inkuadron vazhdimisht, pas disa mosmarrëveshjeve në mes tij dhe drejtuesve, transmeton lajmi.net.

“Mënyra e të luajturit me Portugalinë dhe më pas në klub është ndryshe. Kur kushtet janë të favorshme gjërat shkojnë më mirë”, tha për Sport Tv.

Felix është duke performuar në nivel të lartë gjatë këtyre ndeshjeve me Portugalinë, teksa është pjesë e pashkoqshme e formacionit të parë. /Lajmi.net/