Femra e re e Justin Bieber

Lamtumirë Selena Gomez! Justin Bieber duket se e ka për seriozisht me të dashurën e re Chantel Jeffries, sa që e ka marrë me vete në pushimet që po i kalon në Panama. Këngëtari kanadez ka shkuar në këtë vend bregdetar, duke e bërë një pauzë pas arrestimit të tij, për shkak të shpejtësisë së…

ShowBiz

29/01/2014 16:29

Lamtumirë Selena Gomez! Justin Bieber duket se e ka për seriozisht me të dashurën e re Chantel Jeffries, sa që e ka marrë me vete në pushimet që po i kalon në Panama.

Këngëtari kanadez ka shkuar në këtë vend bregdetar, duke e bërë një pauzë pas arrestimit të tij, për shkak të shpejtësisë së lartë dhe përdorjes së marihuanës dhe substancave tjera të ndaluara.

Bukuroshja Chantel e ka fotografuar veten nga pushimet e ëndrrave, që po i kalon me idhullin e adoleshentëve, për t’ua bërë me dije të gjithëve se tash e ka ajo në ‘pronësi’ 19 vjeçarin.