Femrat mundohen të këndojnë teksa përjetojnë orgazmë

Të shohësh gratë duke u munduar të këndojnë teksa përjetojnë orgazmë mund të jetë argëtuese.

Fun

10/05/2014 15:06

Këto gra janë Adam, një grup holandez i muzikës elektronike të cilat erdhën me një ide interesante për videon e tyre të fundit: për të kënduar këngën e tyre \”Go to Go\” duke përdorur një vibrator dhe duke u përpjekur që të mos e shfaqin atë deri sa të arrijnë kulmin e orgazmës.

Një koncept briliant dhe një ekzekutim i përsosur.

Është e mrekullueshme sepse për këtë gjë është muzika elektronike, të humbësh kontrollin duke vallëzuar.