Fritzpatrick dhe Bashkimi ndajnë rrugët

Basketbollisti, Brian Fritzpatrick, është larguar nga KB Bashkimi. Lajmin e bëri të ditur vetë faqja e klubit, përmes një postimi në rrjetet sociale, transmeton lajmi.net. Ndër të tjera, klubi e falënderoi Fritzpatrickun për kontributin e dhënë gjatë kësaj kohe. Më poshtë gjeni postimin e plotë të KB Bashkimit. Me marrveshje të dyanshme KB Bashkimi dhe,…

Sport

29/11/2022 15:38

Basketbollisti, Brian Fritzpatrick, është larguar nga KB Bashkimi.

Lajmin e bëri të ditur vetë faqja e klubit, përmes një postimi në rrjetet sociale, transmeton lajmi.net.

Ndër të tjera, klubi e falënderoi Fritzpatrickun për kontributin e dhënë gjatë kësaj kohe.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të KB Bashkimit.

Me marrveshje të dyanshme KB Bashkimi dhe,
Brian Fitzpatrick kanë ndarë rrugët,
Falenderojmë për kontributin e dhënë dhe,
i dëshirojmë shëndet dhe suksese të reja në karrierë,
dhe në jetë. /Lajmi.net/