Gishti i mesëm i Tunës

Nuk ka mjaftuar zogu. Tash, këngëtarja Tuna dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes me diçka tjetër. Këngëtarja shqiptare nga Maqedonia i ka përshëndetur të gjithë me një gjest jo fort të këndshëm, duke e treguar gishtin e mesëm. Nuk dihet ende se për kë ishte kjo ‘porosi’, por zakonisht yjet e televizionit bëjnë gjeste…

ShowBiz

28/01/2014 08:15

Nuk ka mjaftuar zogu. Tash, këngëtarja Tuna dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes me diçka tjetër. Këngëtarja shqiptare nga Maqedonia i ka përshëndetur të gjithë me një gjest jo fort të këndshëm, duke e treguar gishtin e mesëm.

Nuk dihet ende se për kë ishte kjo ‘porosi’, por zakonisht yjet e televizionit bëjnë gjeste të tilla për ‘haterat’ (ata që e urrejnë).

E dashura e reperit Cozman shihet në fotografi me kostumin karakteristik që e mbante të dielën mbrëma në spektaklin garues ‘X Factor Albania’, ku është anëtare e jurisë, me një bluzë dhe pantallona të shkurtër të verdhë, e mbështjellë e tëra me një kese.