Hani mëngjes

Sipas hulumtimeve të fundit, personat që nuk hanë mëngjes janë më të predispozuar të vuajnë nga mbipesha, diabeti dhe gripi infektues.

Lifestyle

06/11/2013 09:34

Anashkalimi i ngrënies së mëngjesit duket se shkakton një sërë problemesh me shëndetin.

Sipas hulumtimeve të fundit, personat që nuk hanë mëngjes janë më të predispozuar të vuajnë nga mbipesha, diabeti dhe gripi infektues.

Në një projekt hulumtues të realizuar nga “Harvard School of Public Health”, shkencëtarët arritën në konkluzionin se 27% e meshkujve që nuk hanin mëngjes ishin më të predispozuar të vuanin nga sëmundjet e zemrës.

Prandaj, ditën filloni me mëngjes.