Japonia përmbys Spanjën, shënon edhe golin e dytë

Japonia ka shënuar edhe golin e dytë ndaj Spanjës. Pas të parit, japonezët shënuan shpejtë edhe të dytin. Ishte Tanaka që në minutën e 53` përmbysi Spanjën dhe i dha epërsinë Japonisë. Rezultati aktual është 2:1 në favor të japonezëve. Më poshtë lajmi.net jua përcjell golin:    

Sport

01/12/2022 21:11

Japonia ka shënuar edhe golin e dytë ndaj Spanjës.

Pas të parit, japonezët shënuan shpejtë edhe të dytin.

Ishte Tanaka që në minutën e 53` përmbysi Spanjën dhe i dha epërsinë Japonisë.

Rezultati aktual është 2:1 në favor të japonezëve.

Më poshtë lajmi.net jua përcjell golin: