Jehona e Grammy’t

Paul McCartney, Ringo Star, Stevie Wonder, Madonna, Metallica, Nine Inch Nails... do të performojnë të dielën në ceremoninë e Çmimeve Grammy. Jay Z ka 9 nominime, Daft Punk pret fitore speciale.

ShowBiz

25/01/2014 21:00

Nëse keni dëshirë t’i dëgjoni performansat e drejtpërdrejta të legjendave Paul McCartney, Ringo Star, Stevie Wonder, Madonna, Metallica, Nine Inch Nails…, atëherë orët e para të së hënës duhet t’i pritni zgjuar.

Të dielën, në Los Angeles do të mbahet ceremonia më e madhe globale e muzikës – Çmimet Grammy, edicioni i 56’të.

Sivjet, Jay Z udhëheq me 9 nominime, kurse Justin Timberlake, Macklemore & Ryan Lewis, Kendrick Lamar dhe Pharrell Williams i kanë nga 7.

Revistat Billboard dhe Time i kanë dhënë mendimet e veta për fituesit në kategoritë kryesore.

 

BILLBOARD

INCIZIMI MË I MIRË

DUHET TË FITOJË:  “Get Lucky” – Daft Punk feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers

DO TË FITOJË:  “Get Lucky” – Daft Punk feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers

 

ALBUMI MË I MIRË

DUHET TË FITOJË: Kendrick Lamar, “good kid, m.A.A.d city”

DO TË FITOJË: Macklemore & Ryan Lewis, “The Heist”

 

KËNGA MË E MIRË

DUHET TË FITOJË: “Same Love” – Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert

DO TË FITOJË: “Royals” – Lorde

 

ARTISTI I RI MË I MIRË

DUHET TË FITOJË: Macklemore & Ryan Lewis

DO TË FITOJË: Ed Sheeran

 

Revista TIME i ka parashikimet identike me ato të Billboard, por me shtimin e disa kategorive tjera.

 

ALBUMI MË I MIRË RAP

DUHET TË FITOJË: Kanye West “Yeezus”

DO TË FITOJË: Kendrick Lamar “Good Kid, M.A.A.D City”

 

ALBUMI MË I MIRË COUNTRY

DUHET TË FITOJË: Kacey Musgraves “Same Trailer Different Park”

DO TË FITOJË: Taylor Swift “Red”

 

ALBUMI MË I MIRË ALTERNATIV

DUHET TË FITOJË: Vampire Weekend “Modern Vampires Of The City”

DO TË FITOJË: Vampire Weekend “Modern Vampires Of The City”

A.M.

 

VIDEOLISTA

Daft Punk feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers – Get Lucky

Kendrick Lamar – Swimming Pools (Drank)

Lorde – Royals

Macklemore & Ryan Lewis – Can’t Hold Us feat. Ray Dalton

Vampire Weekend – Step