Kanada kalon në epërsi të hershme ndaj Kroacisë, shënon Davies

Kombëtarja kanadeze ka zhbllokuar mjaft herët sfidën me Kroacinë. Po zhvillohej minuta e 2` kur kanadezët shënuan. Pas një harkimi në zonën e Kroacisë, i harruar ishte Alphonso Davies i cili shënoi dhe i dha epërsinë kanadezëve. Më poshtë lajmi.net jua përcjellë golin:    

Sport

27/11/2022 17:04

Kombëtarja kanadeze ka zhbllokuar mjaft herët sfidën me Kroacinë.

Po zhvillohej minuta e 2` kur kanadezët shënuan.

Pas një harkimi në zonën e Kroacisë, i harruar ishte Alphonso Davies i cili shënoi dhe i dha epërsinë kanadezëve.

Më poshtë lajmi.net jua përcjellë golin: