Kastrati i PDK-së: Veriu po shkëputet nga Kosova

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ardian Kastrati, në rrjetin social Facebook, ka reaguar lidhur me zhvillimet e fundit politike në vend. Kastrati, është shprehur se më e mira për vendin, sipas tij është që Qeveria Kurti të largohet dhe se ajo nuk kupton nga kritikat intelektuale. Kjo për shkak se sipas tij janë…

Lajme

08/12/2022 17:57

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ardian Kastrati, në rrjetin social Facebook, ka reaguar lidhur me zhvillimet e fundit politike në vend.

Kastrati, është shprehur se më e mira për vendin, sipas tij është që Qeveria Kurti të largohet dhe se ajo nuk kupton nga kritikat intelektuale.

Kjo për shkak se sipas tij janë Qeveri e kalamajve që ka ardhur në pushtet me gur e flakë.

Në shkrimin e tij Kastrati, ka përmendur disa pika që sipas tij janë tregues pse kjo Qeveri duhet të largohet.

Postimi i plotë: