Kate Upton, femra më seksi në botë

Kate Upton është femra më seksi në botë. Kjo të paktën pas një studimi të bërë nga disa shkencëtarë ekspertë në komunikimin verbal dhe të gjuhës së trupit, të publikuar së fundmi nga portali ‘Likes’. Sipas kësaj të fundit, fotot në bikini të modeles seksuale dhe aktores amerikane, bëjnë që secilit mashkull t’i përshpejtohen rrahjet…

ShowBiz

23/01/2014 23:27

Kate Upton është femra më seksi në botë. Kjo të paktën pas një studimi të bërë nga disa shkencëtarë ekspertë në komunikimin verbal dhe të gjuhës së trupit, të publikuar së fundmi nga portali ‘Likes’.

Sipas kësaj të fundit, fotot në bikini të modeles seksuale dhe aktores amerikane, bëjnë që secilit mashkull t’i përshpejtohen rrahjet e zemrës dhe të djersiteni, shkruan uebfaqja Yahoo.it.

Kjo është vërtetuar edhe shkencëtarisht, me efektin e jashtëzakonshëm që seksi Kate ka tek meshkujt.