Ku po mbetet Bujar Bukoshi?

Zëvendëskryeministri Bujar Bukoshi, i cili pati themeluar Listën Dr. Ibrahim Rugova, pak para zgjedhjeve të fundit nacionale, ende nuk ka treguar se ku do të shkojë në afatin kalimtar të transferimeve politike.

Lajme

12/05/2014 09:41

Me Listën Dr. Ibrahim Rugova, Bukoshi bashkë me Ukë Rugovën, Dardan Gashin e Astrit Harqijën patën lidh koalicion me AAK-në, duke marrë kështu një deputet në Kuvendin e Kosovës.

Më vonë, Lista pati bërë koalicion me PDK-së, duke marrë një pozitë të Zëvendëskryeministrit, një Ministri dhe disa poste Zëvendësministrash.

Ndërkohë, Dardan Gashi e ka konfirmuar se Lista është shpërbë, ndërsa vet ka shkuar në Partinë e Behgjet Pacollit.

Por, ende nuk po dihet për fatin politik të Bujar Bukoshit.

Express ka kontaktuar Bukoshin, por ai nuk e ka hapur telefonin. Në anën tjetër, zyrtarë të LDK-së kanë thënë se nuk janë të interesuar të marrin afër vetës Bukoshin.