Kursimi i energjisë elektrike është jetik këto ditë

Duke marrë parasysh situatën në të cilën ndodhemi, si dhe rënien e temperaturave, kursimi i energjisë elektrike në këtë pikë është i domosdoshëm. Energjia elektrike pos që është e vështirë të sigurohet, kërkesa e madhe po e mbingarkon edhe rrjetin, duke bërë që të krijohen vëshirësi edhe në operim, sidomos në disa zona të caktuara.…

Lajme

07/02/2023 13:49

Duke marrë parasysh situatën në të cilën ndodhemi, si dhe rënien e temperaturave, kursimi i energjisë elektrike në këtë pikë është i domosdoshëm. Energjia elektrike pos që është e vështirë të sigurohet, kërkesa e madhe po e mbingarkon edhe rrjetin, duke bërë që të krijohen vëshirësi edhe në operim, sidomos në disa zona të caktuara.

Paralel me kursimin për ngrohje, ekspertët tanë në KEDS në vazhdimësi përgatisin këshilla të thjeshta e praktike se si mund ta kursejmë energjinë elektrike. Një video e realizuar, në pak sekonda, e pasqyron më së miri se çfarë mund të bëjmë të gjithë së bashku, me hapa të thjeshtë, në përdorimin e pajisjeve tona shtëpiake.

Bashkë mund të bëjmë ndryshime pozitive!

Bëje ndryshimin: përmbaju këtyre instruksioneve!