Ky quhet trup perfekt

Kimberley Garner e ka shfrytëzuar plazhin, duke bërë ushtrime të ndryshme. Bukuroshja sportive po qëndron në Karaibe, ku bëri një set fotografik. Ajo dukej perfekt me bikini, duke e treguar elasticitetin e saj. 23 vjeçarja i kishte vendosur dëgjueset në vesh dhe i shijonte ushtrimet me muzikë. Modelja, aktorja dhe dizenjatorja ishte veshur bardh e…

ShowBiz

26/01/2014 23:20

Kimberley Garner e ka shfrytëzuar plazhin, duke bërë ushtrime të ndryshme. Bukuroshja sportive po qëndron në Karaibe, ku bëri një set fotografik.

Ajo dukej perfekt me bikini, duke e treguar elasticitetin e saj. 23 vjeçarja i kishte vendosur dëgjueset në vesh dhe i shijonte ushtrimet me muzikë.

Modelja, aktorja dhe dizenjatorja ishte veshur bardh e zi dhe njerëzit që kalonin andej pari, ia kishin zili trupit të saj fantastik.