Magjia e efekteve vizuele

Filmi The Great Gatsby ka marrë lëvdata të shumta për nivelin spektakular të animacioneve. Një video klip që zgjat 4 minuta, tregon skenat e filmit para dhe pas aplikimit të efekteve speciale.

ShowBiz

07/10/2013 18:47

Filmi The Great Gatsby ka marrë lëvdata të shumta për nivelin spektakular të animacioneve.

Një video klip që zgjat 4 minuta, tregon disa skena të këtij filmi para dhe pas aplikimit të efekteve speciale.

 

The Great Gatsby (2013) Visual Effects Before & After