“Marrëveshje” me produksionin për të hyrë në mes të Andit dhe Gresës? Sqarohet Mbresa

Gjatë natës së sotme të spektaklit “Prime” të “Big Brother VIP Kosova”, vëmendje iu dha Mbresës. Mbresa kishte folur me kode, ndërkohë disa herë gjatë bisedave të saj, kishte lënë të kuptohej “Se ka një marrëveshje me produksionin për ta futur në mes të Gresës dhe Andit”, për çka iu kërkua të sqarohet “Nuk ka…

ShowBiz

27/01/2023 22:20

Gjatë natës së sotme të spektaklit “Prime” të “Big Brother VIP Kosova”, vëmendje iu dha Mbresës.

Mbresa kishte folur me kode, ndërkohë disa herë gjatë bisedave të saj, kishte lënë të kuptohej “Se ka një marrëveshje me produksionin për ta futur në mes të Gresës dhe Andit”, për çka iu kërkua të sqarohet

“Nuk ka qenë fjala për produksion. Të bëhemi real, fakti që nuk e kam besuar punën e votimeve sepse kam thënë që më duket e çuditshme sepse kam ndjerë veten aq të madhe sa të më publikoj votimi”, ka thënë pos tjerash Mbresa.