Marrëveshjet e Procesit të Berlinit, Szunyog: Shpresoj në ratifikim të shpejtë nga Kuvendi

Shefi i Zyrës së BE-së, Tomas Szunyog, sot ka bërë të ditur se gëzohet që Kosova po i afrohet ratifikimit të marrëveshjeve të Procesit të Berlinit. “Pas miratimit të projektligjeve nga Qeveria, shpresoj në një ratifikim të shpejtë nga Kuvendi.”, ka shkruar ai në Twitter. Ndryshe, Qeveria e Kosovës, dje ka miratuar tri projektligje që…

Lajme

09/02/2023 10:47

Shefi i Zyrës së BE-së, Tomas Szunyog, sot ka bërë të ditur se gëzohet që Kosova po i afrohet ratifikimit të marrëveshjeve të Procesit të Berlinit.

“Pas miratimit të projektligjeve nga Qeveria, shpresoj në një ratifikim të shpejtë nga Kuvendi.”, ka shkruar ai në Twitter.

Ndryshe, Qeveria e Kosovës, dje ka miratuar tri projektligje që kanë të bëjnë me marrëveshjet në kuadër të Procesit të Berlinit.

Ekzekutivi i ka dhënë dritë të gjelbër Projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes për lëvizjen e lirë me letërnjoftime në Ballkanin Perëndimor, po ashtu ratifikuan edhe marrëveshjen për njohjen e kualifikimeve profesionale të mjekëve, stomatologëve dhe arkitektëve në kontekstin e marrëveshjes së Tregtisë së Lirë të Evropës Qendrore.