Mercedesi me dy super vetura

Gjenerata e re e Mercedes-Benz E-Class do ta ofrojë një veturë të përparuar me gjashtë bërthama të motorit. Ky lloj i veturës do të rikthehet pasi ishte lënë jashtë funksionit që nga vitet e 90-ta. Kjo do të jetë pjesë e modelit të ri në arkitekturën e motorit dhe do të shihet për herë të…

Auto & Tek

10/11/2013 19:00

Gjenerata e re e Mercedes-Benz E-Class do ta ofrojë një veturë të përparuar me gjashtë bërthama të motorit. Ky lloj i veturës do të rikthehet pasi ishte lënë jashtë funksionit që nga vitet e 90-ta.

Kjo do të jetë pjesë e modelit të ri në arkitekturën e motorit dhe do të shihet për herë të parë në vitin 2016, kur pritet edhe të arrijë gjenerata e re e E-Class (W213).

Ndërkaq, stili i ri i C-Class do të arrijë në vitin 2017 dhe do të ofrojë tre cilindra të motorit, si pjesë e familjes së re dhe do të rafinohet mjaftueshëm për t’iu përshtatur standardeve të larta të konsumatorëve të Mercedes-Benz.

Të dyja, 2016 E-Class e 2017 C-Class do ta kenë një sistem të ri të quajtur ‘Pilot Autobahn’, i cili ia mundëson asistent vozitësit t’i kryejë disa funksione.