Milaim Zeka për Luizin: Ka arritë me skanu çdo banorë dhe tash po luan me ta

Milaim Zeka ishte i ftuari në “Kë zgjedh” këtë të premte në emisionin “Mirage”. Ai nuk ka hezituar të përgjigjet në pyetjet provokative para kamerës tonë, shkruan lajmi.net. Milaimi është pyetur edhe për Luizin, banorin e “BBVA”, i cili ka arritur të bëjë për vete ni shqiptari. Videon e plotë e gjeni mëposhtë:

ShowBiz

04/02/2023 20:29

Milaim Zeka ishte i ftuari në “Kë zgjedh” këtë të premte në emisionin “Mirage”.

Ai nuk ka hezituar të përgjigjet në pyetjet provokative para kamerës tonë, shkruan lajmi.net.

Milaimi është pyetur edhe për Luizin, banorin e “BBVA”, i cili ka arritur të bëjë për vete ni shqiptari.

Videon e plotë e gjeni mëposhtë: