Mundësi pune – Lajmi.net

Mundësi pune

Për momentin nuk ka asnjë pozitë të lirë në lajmi.net.

Ne vazhdimisht jemi në kërkim të talentëve të rinjë dhe personave të motivuar për t’u bashkëngjitur me ekipin tonë.
Nëse mendoni se jeni kandidat i përshtatshëm për lajmi.net, na dëgoni CV’në dhe një letër motivuese në info (at) lajmi.net

HOME