Ngjarjet e ditës në Kosovë

Lajmi.net ju sjell ngjarjet e ditës së sotme në Kosovë: “Marakli t’biçikllave” organizon marsh kundër Dhunës ndaj Grave dhe Vajzave. (Nisja nga sheshi “Zahir Pajaziti”, Prishtinë, ora 11:00) Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Financave Hekuran Murati dhe atë të Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi prezantojnë buxhetin 2023,para qytetarëve në…

Lajme

04/12/2022 08:13

Lajmi.net ju sjell ngjarjet e ditës së sotme në Kosovë:

“Marakli t’biçikllave” organizon marsh kundër Dhunës ndaj Grave dhe Vajzave. (Nisja nga sheshi “Zahir Pajaziti”, Prishtinë, ora 11:00)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Financave Hekuran Murati dhe atë të Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi prezantojnë buxhetin 2023,para qytetarëve në Gjakovë. (Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova, ora 15:00)