Noizy prezanton këngën ‘Late Night’

Noizy është njëri prej reperave më të mirë shqiptarë. Këngëtari nga Shqipëria ka sjell shumë hite gjatë karrierës së tij muzikore. Dhe, kënga e fundit, “Late Night” (Natën Vonë), e prezantuar nga ai së fundmi, mund të jetë njëra nga hitet. Një këngë mjaft ritmike, e përzier në gjuhën shqipe dhe angleze, mund të dëgjohet…

ShowBiz

23/01/2014 14:05

Noizy është njëri prej reperave më të mirë shqiptarë. Këngëtari nga Shqipëria ka sjell shumë hite gjatë karrierës së tij muzikore. Dhe, kënga e fundit, “Late Night” (Natën Vonë), e prezantuar nga ai së fundmi, mund të jetë njëra nga hitet.

Një këngë mjaft ritmike, e përzier në gjuhën shqipe dhe angleze, mund të dëgjohet në Youtube tash e tutje. Noizy, i cili një kohë kishte jetuar në Angli, ishte mjaft i suksesshëm në vitin që shkoi dhe duket se këtë trend do ta vazhdojë edhe në 2014. Albumi i tij i fundit quhet ‘The Leader’. Deri tash, kënga e fundit e Noizyt është dëgjuar nga mbi 50 njerëz.