Nuk e pa vajzën qe 110 ditë

Tom Cruise zbulon se nuk e ka parë vajzën e tij, Suri për 110 ditë, pas ndarjes nga Katie Holmes. Detajet rreth ndarjes së çiftit nuk janë bërë të ditura kurrë, por aktori i njohur amerikan është ankuar së fundmi se nuk i është lejuar ta takojë vajzën e saj për një kohë të gjatë.…

ShowBiz

10/11/2013 21:15

Tom Cruise zbulon se nuk e ka parë vajzën e tij, Suri për 110 ditë, pas ndarjes nga Katie Holmes. Detajet rreth ndarjes së çiftit nuk janë bërë të ditura kurrë, por aktori i njohur amerikan është ankuar së fundmi se nuk i është lejuar ta takojë vajzën e saj për një kohë të gjatë.

Thuhet se ‘Shkencologjia’, besim ky të cilit i është bashkuar aktori i njohur, ka luajtur një rol të ndarjes së Cruise me Katie. Në këtë periudhë, Cruise ka mundur vetëm të bisedojë përmes telefonit me vajzën e tij.

Ishin ditë të lumturisë.

Cruise i kishte shokuar të gjithë kur nuk kishte shkuar në ditën e parë të shkollës së vajzës së tij. “Kate dhe unë e dimë se nuk kam mundësi të jem atje”, kishte thënë ai.

Në të ardhmen, gjykata e Californias mund t’ia mundësojë Tomit që ta takojë Surin çdo 10 ditë.