Nuk i respektuan rregullat, dënohen Atdheu, Mbresa dhe Blasta, shkojnë direkt në nominim

Atdheu, Mbresa dhe Blasta kanë thyer disa rregulla në shtëpinë Big Brother VIP Kosova. E pas thyerjes së këtyre rregullave, “Vëllai i Madh” ka vendosur që t’i dënojë këta banorë. “Vëllai i Madh” ka vendosur që të tre të shkojnë me automatizëm në nominim për javën e ardhshme. Sonte në BBVK eliminohet një banor dhe…

ShowBiz

27/01/2023 21:52

Atdheu, Mbresa dhe Blasta kanë thyer disa rregulla në shtëpinë Big Brother VIP Kosova.

E pas thyerjes së këtyre rregullave, “Vëllai i Madh” ka vendosur që t’i dënojë këta banorë.

“Vëllai i Madh” ka vendosur që të tre të shkojnë me automatizëm në nominim për javën e ardhshme.

Sonte në BBVK eliminohet një banor dhe në nominim janë Stresi, Xhuli, Gresa dhe Mbresa.