Pagëzimi mbretëror i Family Guy

Seriali i animuar Family Guy, i njohur për sarkazmin dhe kritikat cinike, e ka përshëndetur në mënyrën e vet pagëzimin e princit të vogël, George, djalin e princit William dhe dukeshës Kate.

ShowBiz

27/10/2013 15:46

Seriali i animuar Family Guy, i njohur për sarkazmin dhe kritikat cinike, e ka përshëndetur në mënyrën e vet pagëzimin e princit të vogël, George, djalin e princit William dhe dukeshës Kate.

Princi George…

 

… dhe Princi Stewie