Pengoi inspektoren gjatë kryerjes së detyrës, arrestohet i dyshuari në Gjakovë

Është arrestuar një burrë në Gjakovë pasi që ka penguar inspektoren e ndërtimit në këtë komunë gjatë kryerjes se detyrës. Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt Rasti është iniciuar si pengim i personit zyrtar në kryerje të detyrës. “Gjakovë 25.01.2023 – 12:30. Është arrestuar i dyshuari…

Lajme

27/01/2023 11:02

Është arrestuar një burrë në Gjakovë pasi që ka penguar inspektoren e ndërtimit në këtë komunë gjatë kryerjes se detyrës.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt

Rasti është iniciuar si pengim i personit zyrtar në kryerje të detyrës.

“Gjakovë 25.01.2023 – 12:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që ka penguar gjatë kryerjes se detyrës inspektoren komunale të ndërtimit viktimën femër kosovare. Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftim.