PINT në gjyq me piratin e albumit të ri të Mc Kreshës ‘Emceeclopedy’

Labeli PINT kanë hedhur në gjyq piratin që ka publikuar ilegalisht albumin më të ri të Mc Kreshës ‘Emceeclopedy’.

ShowBiz

14/05/2014 17:42

Duket se problemet me pirateri dhe të drejtat e autorit nuk kanë për tu ndalur. Kështu ka ndoshur edhe me reperin Mc Kresha të cilit ilegalisht i është vendosur albumi në një webfaqe dhe është ofruar për shkarkim falas.

Megjithëse Kresha dhe PINT kanë vendosur albumin në shitje nëpër shumë pika në Kosovë e poashtu edhe në shitje online, prapë se prapë ky album ka dalur edhe ilegalisht dhe të gjitha këngët janë vendosur për shkarkim falas.

Por, grupi i PINT  e ka zbuluar këtë dhe menjëherë ka hedhur në gjyq zotëruesin e faqes.

Këtë e kanë konfirmuar vet PINT në faqet e tyre zyrtare në rrjetet sociale.