Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat vende do të mbesin pa rrymë

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar se disa prej vendeve do të kenë ndërprerje të energjisë-elektrike. Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet: 10.12.2022 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Prishtinë 1. TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet: Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00…

Lajme

09/12/2022 16:43

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar se disa prej vendeve do të kenë ndërprerje të energjisë-elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

10.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK-ja.

Arsyeja: Evitim rreziku, montimi i ndarësit linjor.

2.

Nga Dalja 10 kV Bajqinë-Pollate

Ne Stabilimentin Shperndares do te nderprehen nga ora 10:00 deri ora 14:00 keta TS:

1.TS 10/0.4 kV Bajqinë Sogojevët me kod 14000014144

2.TS 10/0.4 kV Bajqinë Vokuf me kod 14000014147

3.TS 10/0.4 kV Bajqinë shkolla me kod 14000014148

4.TS 10/0.4 kV Dobërdol 2 me kod 140000141465

5.TS 10/0.4 kV Zakut 1 me kod 14000014166

6.TS 10/0.4 kV Zakut 2 me kod 14000014167

7.TS 10/0.4 kV Kërpimeh 2 me kod 14000014169

8.TS 10/0.4 kV Metehi 3 me kod 14000014172

9.TS 10/0.4 kV Repë 1 me kod 14000014173

10.TS 10/0.4 kV Repë 2 me kod 14000014174

11.TS 10/0.4 kV Pollat me kod 14000014176

12.TS 10/0.4 kV Dvorisht me kod 14000014177

13.TS 10/0.4 kV Sllatin me kod 14000014178

14.TS 10/0.4 kV Reqic me kod 14000014179

15.TS 10/0.4 kV Zhiti 1 me kod 14000014180

16.TS 10/0.4 kV Zhiti 2 me kod 14000014181

17.TS 10/0.4 kV Sylevicë me kod 14000014182

18.TS 10/0.4 kV Brecë me kod 14000014183

19.TS 10/0.4 kV Ternavicë me kod 14000014184

20.TS 10/0.4 kV Murgull privat me kod 14000014185

21.TS 10/0.4 kV Murgull me kod 14000014186

22.TS 10/0.4 kV Kërpimeh -Kralevci me kod 14000014201

23.TS 10/0.4 kV Zakut 3 me kod 14000014210

24.TS 10/0.4 kV Bajqine- Gjatovit me kod 14000014230

25.TS 10/0.4 kV Xhevat Zymeri “FRESH” me kod 14000014275

26.TS 10/0.4 kV Shahin Shabani me kod 14000014277

27.TS 10/0.4 kV Metehi 4 me kod 14000014342

28.TS 10/0.4 kV Metehi 5 me kod 14000014343

29.TS 10/0.4 kV Metehi 1 me kod 14000014170

30.TS 10/0.4 kV Revuqë 3 me kod 14000014175

31.TS 10/0.4 kV Kerpimeh 2 me kod 14000014187

Vendet: Bajqinë, Dobërdol, Zakutë, Këpirmeh, Repë, Pollatë, Zhiti, Murgull, Breëc, Sylevicë, Reqicë, Sllatinë Dvorishtë, Tërnavicë, Metehi dhe Revuqë.

Arsyeja: Evitim rreziku, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe tëulët, si dhe pastrimi i trasesë.

10.12.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Zllatar (Kodi: 19000079008) ne dy termine nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 17:00

Vendet: Një pjesë e rrugës “Shkëndia “ Zllatar.

Arsyeja: Projekte investive, punimet në rrjetin 0.4kV.

11.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.

TS 110/10kV Deçani

Nga Dalja 10 kV Lumbardhi në Stabilimentin Shpërndarës do të ndërprehen këta TS:

1.TS 10/04 kV Gllogjan- Kullat e Haradinajve (kodi :53000005013) nga ora 09:00 deri ora 14:00

2.TS 10/04 kV Gllogjan 1 (kodi :53000005014) nga ora 09:00 deri ora 14:00

3.TS 10/04 kV Gllogjan 2 ( Selmanaj) (kodi :53000005015) nga ora 09:00 deri ora 14:00

4.TS 10/04 kV Gllogjan Shkolla (kodi :53000005016) nga ora 09:00 deri ora 14:00

5.TS 10/04 kV Shaptej 1 (kodi :53000005017) nga ora 09:00 deri ora 14:00

6.TS 10/04 kV Shaptej 2 (kodi :53000005018) nga ora 09:00 deri ora 14:00

7.TS 10/04 kV Gramaqeli Shavare (kodi :53000005019) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Gllogjan- Kullat e Haradinajve, Gllogjan 1, Gllogjan 2 ( Selmanaj), Gllogjan Shkolla, Shaptej 1, Shaptej 2 dhe Gramaqeli Shavare.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i dy shtyllave 10 kV të thyera zëvendësimi i tyre me të rejat në fshatin Shaptej.

11.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Piskota (Kodi: 80080008) nga ora 08:30 deri 09:30 dhe nga ora 14:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Gjakova I

Nga Dalja 10[kV] Piskota do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS 54 me kod: 80080008215 nga 08:30 deri 17:00

Vendet: TS 54 Ana e djathte e Rr per Novoselle

Arsyeja: Projekte Investive, demontimi i trasnformatorit të vjetër, demontimi i kthinave të vjetra, montimi i trasnformatorit të ri dhe montimi i kthinave RMU 2+1.

3.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Skivjani (me kod: 80080009) nga 08:30 deri 09:30

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi urave të tensionit të mesëm.

12.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001) nga ora 11:00 deri ora 12:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Eliminimi i rrezikut, eliminimi i pikave te nxehta.

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zahaqi (kodi: 51000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshk dhe Zahaq.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i grupeve matëse.

12.12.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 Pr 2-Pr 7 (kodi: 11000078) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 10:50-11:00

Vendet: Bregu i Diellit 2 Trafo 3,Trafo 4/2,Trafo 1, Trafo 5, R&Rukolli”Sh.p.k, Maksutaj Privat, Prona Union, Mab -Sh.P.K, Lin Projekt dhe Naki Trade.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 Pr 7-Pr 2 (kodi: 19000078) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 10:50-11:00

Vendet: Lagjja e Spitalit, Sizmir, Art Construction, Kodrina, Princesha Group, Kawa Group, B&S Group”shpk.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV Prona Union (kodi: 11000078209) prej orës 09:00-11:00

TS 20/0.4 kV Tau Inxhiniering (kodi: 11000078267) prej orës 09:00-11:00

Vendet: rr. Ndue Përleshi ( një pjesë), rr. Malush Kosova një pjesë.

Arsyeja: Për zëvendësimin e përkohshme të kthinës me ndërprerës deri sa të kompletoj kthinën me ndërprerës, sipas rekomandimeve nga departamenti i mbrojtjeve rele.

13.12.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Stabiliminti 10 kV nga dalja 10[kV] Lumi i Madh – Prugovc nga ora 09:00 deri 17:00

Pa tension do të mbesin:

1.NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)

2.NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)

3.NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

4.NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

5.NS 10/0.4[kV] Stanovc 1-Prekazët (kodi: 15019008080)

6.NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

7.NS 10/0.4[kV] Bujaria B.M (kodi: 15019008156)

8.NS 10/0.4[kV] Burimi SH.P.K (kodi: 15019008162)

9.NS 10/0.4kV Hasan Selmani N.P.T.”LOLI” (kodi: 15019008209)

10.NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj “Ismail Hajradinaj”B.I (kodi: 15019008215)

11.NS 10/0.4[kV] DETI COM SH.P. K. Xhevdet Zymeri (kodi: 15019008230)

12.NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh-banesat (kodi: 15019008083)

13.NS 10/0.4[kV] Milloshevë-Nici petrol (kodi: 15019008075)

14.NS 10/0.4[kV] Te Sherifi (kodi: 15019008076)

15.NS 10/0.4[kV] Te Bazeni-Halim Thaqi (kodi: 15019008077)

16.NS 10/0.4[kV] Amazona (kodi: 15019008078)

17.NS 10/0.4[kV] Hamdi Aliu Qendër rekreative sportive afariste (kodi: 15019008163)

18.NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

19.NS 10/0.4[kV] “Barileva” Sh.P.K (kodi: 15019008179)

20.NS 10/0.4kV Milloshevë te shkolla (kodi: 15019008224)

21.NS 10/0.4[kV] Gracë (kodi: 15019008168)

22.NS NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

23.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

24.NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc i Ri ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

25.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

26.NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)

27.NS 10/0.4[kV] Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015 (kodi: 15019008182)

28.NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenija Stanovc (kodi: 15019008185)

Vendet: Milloshevë një pjesë, Babimofc, Stanofc i Ulët – nje pjesë , Stanovci i Eperm- nje pjesë, e Lum i Madh, fshati Bakshi dhe Petrol Olti.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i transformatorëve të ri në Projektet LOT 6 2021.