“Rekord” në ndeshjen Uruguaji – Koreja Jugore, asnjë goditje në portë për 90 minuta

Ndeshja Urguaji – Koreja Jugore do të futet në histori për shkak të një statistike jo të zakonshme. Deri më sot, nuk ndodhte asnjëherë që përgjatë 90 minutave nuk u regjistrua asnjë goditje në portë. E, që të “thyhej” kjo statistikë u “përkujdesën” pikërisht këto dy skuadra. Përkundër që u goditën disa shtylla, portierët ishin…

Sport

24/11/2022 16:42

Ndeshja Urguaji – Koreja Jugore do të futet në histori për shkak të një statistike jo të zakonshme.

Deri më sot, nuk ndodhte asnjëherë që përgjatë 90 minutave nuk u regjistrua asnjë goditje në portë.

E, që të “thyhej” kjo statistikë u “përkujdesën” pikërisht këto dy skuadra.

Përkundër që u goditën disa shtylla, portierët ishin të papunë sa u përket pritjeve.

Si rrjedhojë e kësaj ndeshja përfundoi 0-0 dhe përgjithësisht nuk pati rrjedhshmërinë e duhur në nivel të lojës. /Lajmi.net/